In memoriam: Mia Kemmeren

Eind mei bereikte ons het droevige bericht dat een van onze trouwste supporters, Mia Kemmeren, was overleden.

De band met Witte Ster gaat erg lang terug. Al vanaf de beginjaren was de familie Kemmeren betrokken bij onze vereniging. De kinderen zaten op handbal, vader Riny heeft nog gecoacht, en natuurlijk was Mia er ook bij om te supporteren.

Ook was de familie Kemmeren jarenlang sponsor van onze vereniging en heeft het ook een grote bijdrage geleverd aan het realiseren van de beachweekenden samen met ook volleybalvereniging Atak. Al met al dus veel verdiensten voor onze vereniging, maar het bijzondere is toch wel het supporteren. Mia en Riny waren, en zijn, eigenlijk altijd aanwezig bij wedstrijden van heren 1. Ook dus nadat zoon Marc al lang niet meer in het 1e team speelde. Ook de wedstrijden van de kleinkinderen Audrey en Jemaine werden natuurlijk bezocht. Boven op de tribune hadden Mia en Riny een vaste staanplaats. Later toen de gezondheid van Mia het niet meer toeliet, werd er vanuit de kantine naar de wedstrijden gekeken.. De betrokkenheid met Witte Ster was erg groot. Er werd ook gretig uitgekeken naar de uitgifte van het clubblad Sterrenbeeld. Deze werd van voor naar achter doorgenomen. Zo konden ook de mooie foto’s die schoondochter Miranda had genomen bewonderd worden.

Witte Ster kan en kon, dus rekenen op een grote inzet van de familie Kemmeren. Zo ook nog bij het exploiteren van de “kantine” bij het buitenveld, tot voor kort nog met het coachen van Marc en nog steeds met de fotografie van Miranda. Ook zij hebben het supporteren met de paplepel ingegoten gekregen en zijn dus veelvuldig aanwezig in de sporthal.

Mia sukkelde al vele jaren met haar gezondheid. Het weerhield haar er niet van om niet naar de wedstrijden te komen kijken. Letterlijk en figuurlijk daarbij gesteund door Riny. Ze is uiteindelijk 69 jaar oud geworden.

Wij wensen de familie veel sterkte toe bij het verlies van Mia, en hopen dat we band met de familie nog jaren sterk blijft ondanks de lege plek die er nu is.

Namens het bestuur

Arnoud Verschuren