Vriendenloterij belactie zeer succesvol!

Beste leden,
 
21 april jl. hebben wij, als club, een (zeer) succesvolle avond gehad. Op deze avond, zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, hebben wij gebeld om loten te verkopen. Deze actie hebben wij samen met de Vriendenloterij gedaan.

Op deze avond hebben wij ongeveer 40 loten weten te verkopen. Er vanuit gaande dat wij circa 90 leden hebben kunnen bereiken, is dit natuurlijk een enorm positief resultaat wat de clubkas ook zeer goed doet! Het was zelfs zo succesvol (kijkende naar het aantal leden die loten hebben gekocht) dat de Vriendenloterij ons als “succes-case” gaat noemen bij andere clubs.
 
Kortom: wij als bestuur zijn ontzettend blij met iedereen die een lot heeft gekocht of via een eenmalige bijdrage de club weer heeft gesteund. Ook willen wij de vrijwilligers, zonder jullie hadden we dit namelijk nooit bereikt, nogmaals enorm bedanken voor jullie geweldige inzet. Dankjewel!
 
Wij gaan leden voorlopig niet actief benaderen voor de Vriendenloterij. Maar, wil jij graag lid worden? Laat het ons weten. Als je de aanmelding via de club doet, help je ons er ook nog eens mee.

Ook voor leuke, innovatieve ideeën staan wij open. Weet jij dus een manier om je club te helpen? Wij horen het graag!
 
Met sportieve groet,

Ilja Themen
Namens het bestuur van Witte Ster