Alles gegeven..........

1e test in 2015 was er gelijk één tegen DE conculega’s van HMC. Wij spelen graag tegen elkaar en over het algemeen zijn het wedstrijden kort bij elkaar. Werken, sleuren, knokken, hard tegen hard. Dit alles wel op een zeer sportieve manier, maar we gaan beiden het duel niet uit de weg.

Dat is de manier om mooie wedstrijden te spelen en dat was vanmiddag ook weer het geval.

De afloop van deze wedstrijd was helaas ook zoals bijna altijd, een gelijk opgaande strijd en op het laatst wint HMC. Grrrrr…. Balen, een bidonnetje tegen de muur en weer door.

Ik kan er goed mee leven want de meiden hebben echt ALLES gegeven en mogen van mij tevreden zijn met de prestatie. Met een blaffende Wenn, een kotsende Daisy en een Suus aan de race en Linda net terug van een longontsteking hadden we wel een volle bank, maar was lang niet iedereen fit.

Een gelijk spel zou zeer verdient zijn en een nipte winst was ook zeker niet gestolen geweest. Het waren de gemiste kansen en goed keeperswerk dat ons nekte de 2e helft. Het was ook het enige wat ik kon aanmerken.

  •          Er is goed verdedigd met een slim opvangende Christel en een Astrid die de tegenstander weer het bloed onder de nagels uithaalde.
  •          Het keepen was ook prima in orde. Linda heeft alle uitstekende delen gebruikt om de ballen eruit te houden (inclusief hoofd).
  •          In de aanval was het mn de 1e helft erg goed. Beide teams kregen niet veel kansen, maar de kansen die er waren werden goed verdedigd/gestopt of ze gingen erin.

Ja hè hè, dat is logisch hoor ik je denken. Nee! Waar er bij ons heel veel ballen/kansen naast, over, op paal of lat gingen, waren ze nu bijna allemaal op doel

We hadden een 9-7 voorsprong in de rust. Het devies was “doe nog zo’n helft en we winnen” (coachen is niet zo moeilijk)

Anne prikte er gelijk 1 in na de rust en toen bleef de teller een tijdje steken. Het jammere was dat dat bij HMC niet het geval was. Zij kwamen met 10-10 langszij en als we onze ‘normale’ scorend vermogen hadden kunnen volhouden………………..ach dromert

Nee dames. Volgende wedstrijd gaan we weer net zo knallen als vandaag en dan persen we de tegenstander gewoon uit.

Met 14-16 verliezen van de no. 2 is zeker geen schande enne, we pakken HMC nog wel een keer ;)

Huibert