Te veel negativiteit, goed leermoment voor iedereen.

Het stoom kwam uit vele oren en er rolde vuur uit de ogen. De kleedkamer knetterde zonder ontploffing, maar de spanning was te snijden. Waarom???

Het zal je wel duidelijk zijn dat we tegen onze 1e nederlaag zijn aangelopen, anders was het een beetje raar geweest. Deze nederlaag liepen we op tegen DESK die steeds net de bovenhand hadden en omdat wij nog teveel verkeerde beslissingen namen in de verdediging. Ook werden er veel kansen om zeep geholpen wat de moraal niet ten goede kwam, zeg maar.

Dan heb je nog van die brulapen langs de lijn die alle fouten nog eens extra onderstrepen en ze trekken zich ook nog het commentaar van het publiek aan. SLECHTE COCTAIL blijkt. Jammer.

Hebben we nu een slechte wedstrijd gespeeld? Nee, zeker niet. De 1e helft bleven we heel mooi op gelijke voet en met wat meer mazzel in de afwerking, hadden we nog voor kunnen staan. Dat lukte  niet en gingen we rusten met een 12-10 achterstand.

Felheid op de bal moest omhoog. Goede keuzes maken in de verdediging en voorin iets verder van de verdediging af spelen.

Het eerste doelpunt was voor ons en we hadden de snelle aansluitingstreffer die we graag wilde. Vervolgens brak er een chaos kwartier uit, waarin iedereen even zijn ‘kluts’ verloor. Uiteindelijk was deze kluts 6 doelpunten voor DESK waard en was de wedstrijd ineens beslist. Gelukkig vonden we allemaal ons hoofd terug en maakte een waardig slot aan de wedstrijd door weer geconcentreerd te verdedigen en nog een paar mooie doelpunten te maken.

Afgezien van dat K….kwartier is er wel voor elkaar geknokt en zijn we blijven gaan. Eerlijk gezegd denk ik dat we gelijk weer teveel verwacht hebben na de voorbije wedstrijden. De coaches incl.

Gingen we enkele weken nog voor handhaving, zit er nu al een koppositie in de kop!!! Even pas op de plaats maar. Geen vrouw overboord. Volgende week weer een kans en dan wellicht wat minder emoties??

Deze wedstrijd ging verloren met 23-16. Mweh

We pakken er een goed borreltje op en knokken ons wel weer terug meiden. Dat weet ik zeker.

Huibert