Hard werken heeft effect

Vanavond stond Internos op het menu. Na 2 onverwachte (verdiende) overwinningen in de 2e klasse willen we goed blijven presteren op de weg die we zijn ingeslagen. Ook al zijn we nog in de opbouwende fase, wil dat niet zeggen dat we iedere tegenstander op willen vreten.

Internos is gelijk wel een taaie kluif, altijd present in de hoogste regionen, fel en snel. Sommigen zagen er wel een beetje tegenop.

Het was hot in de zaal en dat zou de hele wedstrijd zo blijven. Vanaf het begin was het over en weer gelijkwaardig. De openingsgoal was een ongewone. Suus scoorde vanaf de rechterhoek en was daar best verrast over. Het was een over en weer van scoren, blokken, stevig verdedigen en snel opbouwen. Het mooie was dat Internos vaak net een voorsprong nam, maar steeds weer tegen een doelpunt van Witte Ster opliep. Ja er werden fouten gemaakt in de verdediging, maar door hard werken werd ook menige aanval afgeslagen. We konden ‘gewoon’ bijblijven.

Bij de rust was het 11-10 voor Internos. Geen reden tot paniek zou ik zeggen en de meiden hadden er ook wel vertrouwen in. Beter aansluiten in de verdediging en aanvallend super alert blijven. Dan zit er hier in Etten-Leur misschien ook weer een stuntje in.

De 2e helft begon eigenlijk niet helemaal hoe we hadden afgesproken, of eigenlijk hadden we wat pech in de afwerking en hadden we de scheids niet echt mee zeg maar. Internos profiteerde hiervan en liep te ver uit. Het werd 17-13 en dat was een serieus gaatje.

MAAR, de verdediging deed een tandje bij en aanvallend waren we alert en pikte een paar ballen uit de aanvallen van Internos. Samen met een afvallende bal, een pingel in 2en pakte we de aansluiting weer en kwamen terug tot 19-19. SPANNEND gast.

Rommelige eindfase met veel tijdstraffen bracht ons nog op een 20-19 voorsprong, maar toen kende de scheids nog een doelpunt van Internos goed die ER ECHT NIET INZAT gast!!!!!

Brrr, even een hapje uit de bank genomen en door. De wedstrijd was nog niet gedaan. In de resterende tijd werd door beide partijen nog 1x gescoord en stond er een zeer verdienstelijke stand van 21-21 op het scorebord. Toch een stuntje.

Hier kunnen we mee verder. Ook White Demons speelde gelijk vanavond, zodat we mooi samen met White Demons en Internos 5 punten uit 3 wedstrijden hebben. Mooi Man

Huibert