Kampioenschap met het zooitje ongeregeld

Ik heb het er al vaker over gehad. In de 3e klasse zijn wij in 5 jaar uitgegroeid van degradatiekandidaten tot een team dat dit jaar het kampioenschap pakt met veul doelpunten en een solide verdediging. Het oogt nooit als een geoliede machine en echt supergoede wedstrijden spelen we ook niet zo heel veel. Toch geeft deze unieke chemie (met ontploffingen en wel) blijkbaar de goede reacties die het uiteindelijk goed laten aflopen.

De groep bestaat al lange tijd uit een harde kern. Daar zijn er steeds een aantal afgevallen en ook weer bij gekomen. De groep is niet heel ruim en met blessuregevoelige ‘manke nelissen’ erbij is de spoeling soms erg dun. Gelukkig kan ik dan altijd de hulp inroepen van de meiden van Roy. Een vaste groep van 4/5 meiden kregen de afgelopen jaren de kans om te laten zien dat ze dit aankunnen. Dat hebben ze ook bewezen en ik hoop dat dit hun ook helpt in de verdere ontwikkeling. Imme, Esmée, Iris, Naomi en Lisa hebben zeker hun bijdrage aan het succes geleverd.

Met een zeer geslaagde kampioenswedstrijd, veel publiek, toeters, bellen, platte kar, Flügel, Ouwe Haven en enorme waardering van iedereen sluiten we het seizoen gepast af. Nog 1 wedstrijd om ‘des keizers baard’ tegen White Demons. Voor de statistieken

Nu het zomerseizoen in. Dat wordt waarschijnlijk lekker beachen, buiten trainen en daarna even lekker NIKS. Geen handbal……nou iets minder dan. Maar zover is het nog lang niet.

Want nu gaan we gaan een stapje hoger proberen meiden. Dat vergt weer veel voorbereiding, planning, training, tactiek, oefenen en regelen. Oké toch handbalzaken dus.

Toch zal daar nog wel het één en ander over besproken moeten worden om de neuzen de goede kant op te krijgen. Het zal een heeeeeeeeeeeel ander seizoen gaan worden. Wat mij betreft ga ik er voor 100% in. Jullie???????

Astrid, Jaimy, Suus, Anda, Wendy, Linda, Anne, Christel, Daisy, Kim, Marrit, Sanne. Nogmaals bedankt voor een enerverend seizoen, met teamweekend, wedstrijden tegen Aristos, Abraham feestje, kampioensschaal en jullie verhelderende vorm van overleg ;)

Kick-Ass

Huibert