KATER! een keer GEEN Flügel, toch een beetje teleurstelling

De Laatste wedstrijd van het seizoen was er één met aanloop problemen, onderbezetting en een pechgevalletje. Ik had een pechservice in moeten roepen, maar dat is achteraf. Iris wilde ons nog wel uit de brand helpen en daar waren we heel blij mee.

White Demons was gebrand om ons een loer te draaien en 2 punten van ons af te pakken. Wij waren een beetje uitgeblust en moesten heel hard werken om een beetje ons nivo te halen.

De 1e helft was wat dat betreft niks mis mee. White Demons was fel, heel fel en drukte ons keer op keer terug in de dekking. Met een zeer goede Linda in het doel lukte het toch om in het begin veel kansen van White Demons om zeep te helpen. Het was een gelijkopgaande score waarbij wij meestal aan de goede kant van de streep zaten, al waren daar heel veel kansen voor nodig. De afwerking was bij (bijna) iedereen ondermaats wat veel koppies liet hangen. Dit werd gecompenseerd door snoeihard te werken en dat was dik in orde.

De ruststand was 10-11 voor witte Ster. Wankel maar prima. De zaal was benauwd en iedereen had een rode boei van hier tot Tokio. Veel water drinken en op Dextro verder.

Volgens mij had er iemand van de tegenstander het ventieltje bij ons losgedraaid, want in de 2e helft werd het steeds moeizamer en moeizamer. Met een gelijk aantal kansen aan beide zijden, gingen ze er bij de Demons er wel in en bij de onzen niet.

Ons doel was kampioen te worden en het liefst ongeslagen. Dat laatste lukte dus niet want de eindstand werd een ‘ongewone’ 21-17 nederlaag. De meiden waren het er snel over eens, we hebben hard gewerkt, maar waren vandaag niet goed genoeg, White Demons wel.

Waren er lichtpuntjes? Jawel, Linda keepte goed en had mn in de 1e helft heel veel reddingen. Weliswaar met de voet, maar daar werkt ze aan ;) en onze andere keeper had een keer andere werkkleren aan en stond haar ‘vrouwtje’ op de hoekpositie. Als ze dan haar collega van white demons nog een keer te grazen neemt met een lobje is dat toch lekker. Ook Iris, die zich op het laatst nog aanmeldde speelde een goede wedstrijd en ze had er al 1 achter de rug.

Even heb ik wel gebaald, maar dat is normaal toch. Nu lekker een weekje rust, en op 9 april gaan we Waspik op zijn kop zetten. Je zou het bijna (duh) vergeten maar we zijn overall de beste ploeg van het seizoen, ofwel KAMPIOEN.

Huibert