Toch die roze wolk?

Met nog maar 3 wedstrijden te gaan ziet het er erg rooskleurig uit, maar we moeten niet vergeten dat we er toch zeker nog 2 van moeten winnen. Iedereen denkt al aan het kampioenschap en de roze wolk heeft zich al gevormd maar….. ik val in herhaling.

Vandaag moesten we naar Made om daar de buit binnen te halen. Ik zal het eerlijk zetten, dat viel me niet mee. De roze wolk hing over de wedstrijd als een vermomde donderwolk. Het was matig heel matig.

HVM was vorige keer ook al lastig, dus moesten we snel en gevarieerd aanvallen en zoals gewoonlijk de boel achterin dichthouden. Dat laatste was in orde, alhoewel ik het toch vaak beter heb gezien, maar alé

Voorin was het ‘pannekoeken’ geblazen en dat was collectief. HVM had te vaak vat op de aanval en dat was helemaal niet nodig. Gelukkig zijn we knokkers en laten we ons niet graag de kaas van het brood eten. Na 2-2 kwam er langzaam een klein gaatje dat we de rest van de wedstrijd niet meer hebben weggegeven.

Met de rust was het een geruststellende 4-9 en in de 2e helft moest het gas erop.

Volgens mij was het gaspedaal geblokkeerd, want van tempo maken was geen sprake. Veul, heel veul kansen werden om zeep geholpen, maar gelukkig profiteerde HVM daar ook niet van. Ze kropen op het laatst met 2 onnodige doelpunten nog iets dichterbij, maar dat was meer omdat wij hebben verzuimd om de wedstrijd eerder te beslissen.

Het werd een magere 10-14 voor witte Ster, maar dat zijn wel weer 2 punten en nog maar 1 wedstrijd winnen. Volgende week hopelijk een volle tribune om de meiden aan te moedigen. Dan gaan wij beloven dat het gaspedaal weer is gerepareerd.

Huibert