HMC uit……..niet lastig

Ik had wel zin in deze wedstrijd. Proberen op snelheid de dames vn HMC overlopen en een mooie score behalen. Opdracht: hou het simpel, maak veel snelheid en weinig doelpunten tegen graag.

Goed warmgelopen, keepers ingegooid en klaar voor de wedstrijd. Kick Ass en let’s do this.

Kort samengevat, we did it, maar het was niet de wedstrijd die iedereen gehoopt en gewenst had. Het was dikke toelie en HMC was er al snel achter dat de onze verdediging weer vrijwel ondoordringbaar was. De aanval liep best wel aardig (goed) en verdedigend was het foutloos. HMC kreeg het nl de eerste helft NIET voor elkaar om ook maar 1 doelpunt te maken. Toch een record deze competitie.

Van een juichstemming was niet echt sprake. Het was lala. Zeker niet slecht, maar goed? Eerder ERG SAAI. Dat werd mede veroorzaakt door de dames van HMC die te vaak de noodrem nodig hadden om ons te stoppen. Dat maakte een beetje angstig om niet onnodige blessures op te lopen in zo’n wedstrijd. Daar staat tegenover dat ook wij zoals altijd spijkerhard verdedigen en de dames van HMC behoorlijk aanpakte. Dat maakte het geen mooie wedstrijd.

De 2e helft was dan ook een slordige, zonder dat het ooit ook maar even spannend werd. HMC was dolblij met de 5 doelpunten die wij ze hebben toegestaan.

Gelukkig gooiden wij er weer in totaal 20 in. Geen vuiltje aan de lucht, maar echt juichen. Dat deed eigenlijk niemand. Volgende week hebben we geen wedstrijd en kunnen we weer lekker opladen. Deze competitie moeten we het koppie erbij blijven houden. De focus ligt nl op een groter doel meiden.

Uitslag dus een riant 5-20. Een helft met 0 doelpunten tegen, veel, heel veel kansen gecreëerd. Dus veel te mopperen valt er uiteindelijk niet hè.

Zeker niet als we na deze wedstrijd nog een samenkomst hebben met de bende van ellende. Apart als we zijn viert ons team nu sinterkerstoudennieuwcarnavalenpasen.

Hoe dit verloopt, ga je zeker nog op Facebook voorbij zien komen.

Huibert