Stokdoof na Volwassen overwinning

Heerle heeft een tijdje op de 2e / 3e  plaats gestaan in onze groep, maar had de laatste weken last van een vrije val. Tja wat moesten we verwachten en nog belangrijker, is het tijdelijk en is iedereen bij ons scherp. Ik zeg het iedere wedstrijd: ‘onderschat de tegenstander nooit, maar dringt het altijd door? Vorige week had ik mijn twijfels, maar vandaag gelukkig niet.

Het was wel weer even aftasten de eerste 10 minuten, maar daarna was het erop en erover. Er werd weer geknokt en gesleurd in de dekking en we stonden Heerle in de 1e helft 5 doelpunten toe. Ondanks het stroeve begin kwam de doelpuntenmachine lekker op gang. Alleen het tempo kon NOG hoger, maar was aan de andere kant niet echt noodzakelijk. Er waren mooie aanvallen, sterke 1:1 duellen en incidenteel de snelle ‘overloop’ tactiek.

We gingen de rust in met 15-5. Rustig besproken op dezelfde weg verder te gaan en toch die snelheid meer toe te passen als het even kan.

Ik zal niet zeggen dat alles goed liep, maar dat we degelijk, zakelijk en bij vlagen goed gespeeld hebben zonder ook maar 1 moment in gevaar te zijn geweest, dan omschrijf ik de wedstrijd het best.

Deze wedstrijd moest een zekerheidje zijn en volgende week moet top zijn.

Deel 1 is gelukt, want door op het laatst nog 5 minuten extra gas te geven maakten we de score een prachtige 10-30.

Heerlijk. Dat de sfeer er goed inzat merkte ik op de terugweg. Godallemachtig. Met Wendy, Anne en Astrid in de auto en een ‘foute CD’ op is het een heeeeeeeel lang ritje terug. Met een kleine gehoorbeschadiging kan ik deze fijne zondag afsluiten.

Volgende Week is DE laatste wedstrijd van 2016. Volgens mij verdienen wij het om als no.1 de kerst in te gaan, maar dat moeten we dan ook zelf verdienen.

No.1 Witte Ster – No.2 White Demons om 11.30 uur in sc Waspik. Kom kijken en moedig ons aan!!!

KICK ASS big time!

Huibert