Deze tellen ook !!!

Vandaag was de 1e thuiswedstrijd na mijn operatie en ja……ik was er natuurlijk weer bij ;) ik laat een niersteentje de lol niet verpesten.

We speelde tegen HVM2 die (achteraf gezien) raar genoeg op de laatste plaats stonden. Het was de 1e helft een gelijk opgaande score. Dat lag grotendeels aan ons, maar toch kon HVM verrassend goed meekomen. Ze kwamen zelfs tot de 3-3 steeds eerst op voorsprong. Dat hadden we niet voorzien, maar nogmaals dat lag in grote mate aan ons. Geen snelheid, matige dekking en heel veel kansen nodig voor de bal erin ging.

Toch waren we gewoon sterker en trokken we rustig de stand gelijk en prikte we steeds een doelpunt meer in het net, waardoor we een kleine voorsprong konden pakken. De dekking stond eindelijk goed en dat scheelt een hoop bij ons team. HVM was het daar niet mee eens, want de irritatie begon toe te slaan als ze onze felle dekking probeerden te slechten.

In de rust (7-5) was iedereen het eens over het slome spel in de 1e helft. GAS op die LOLLIE en gaan.

Dat ging een stuk beter. Niet goed, beter. We kregen veel meer kansen door de snelheid en aan de andere kant kwam HVM en nauwelijks door. Voor de toeschouwers was het de wedstrijd van de gemiste kansen, maar ik bekijk het nu heel anders.

Er is nooit chaos geweest, er was weinig onnodig balverlies, 2e helft waren er veel uitgespeelde kansen, mensen hebben op verschillende plekken gespeeld en er is ook in de 2e helft gas gegeven en hebben we uiteindelijk nog eenvoudig gewonnen

Dit was al met al een oké wedstrijd en als je die met 17-9 kan afsluiten. Prima.

Volgende week naar Heerle en voor de kerst nog de clash tegen White Demons. Yeah

Nog een hele leuke mededeling is de rentree van Christel (chefke) Collard. Na lange afwezigheid had ze besloten om deze wedstrijd uit te kiezen om het weer te proberen. Nou, het was al snel als vanouds. Sleuren, sturen, passen. Ze is het gelukkig niet verleerd. Welkom terug Chrisje!
om aan te geven dat ze weer terug was pakte ze ook nog even een ‘bitchie’ 2 minuten straf. :P

Aan de andere kant moest Judith meedelen dat haar rugproblemen het onmogelijk maken om nog te handballen en dat ze heeft besloten om ermee te stoppen. We betreuren dit heel erg, maar Juutje blijft altijd een plekkie houden in ons team. Bedankt voor alles Judith.

Huibert