Heerle hard onderuit. Nu echt koploper na klapper tegen GHV2

Geen spannend verhaal. Geen gekke dingen gebeurd. Fijne sportieve wedstrijd en prima scheids. Saai? Nee hooguit eenzijdig van een zeer geconcentreerd team dat prima gehoor gaf aan de vooraf gestelde opdracht.

Vorige week was het erg turbulent en grote tijden slordig en gehaast. Nu moesten we goede aanvallen spelen en zoveel mogelijk kansen creëren voor zoveel mogelijk speelsters. Achterin de boel dichthouden en voorin met het koppie spelen.

Dat dit goed gelukt is laat de uitslag van 35-9 wel zien. De coach van GHV zei vooraf tegen mij dat ze het zwaar zouden krijgen en dat is ook zeker gebleken. We waren veel te sterk en bleven gas geven. Chapeau voor de meiden van GHV die ook nog eens zonder hun vaste keeper moesten spelen en dus veldspeelsters moesten inzetten in het doel. Ga er maar aan staan als je de ballen van As, Mar en Suus om je oren krijgt.

De verdediging was regelmatig meer ‘open’ dan normaal en dat werkte het grootste gedeelte erg goed. GHV kreeg in de aanval veel te maken met onderscheppingen, ballen die uit de handen glipten en onmogelijk aangespeeld kunnen worden door goed uitstappen van Witte Ster.

Ook al is de tegenstander niet bij machte om het ons moeilijk te maken, dan nog moeten we waken voor gemakzucht. Nou dat is nu wel bewezen dat we daar niet aan doen

Maar nondeju wat een klapper weer. Dat kost weer een hoop Flügels maat!
Maar zoals jullie weten hebben we een hele goede sponsor. Financieel adviesburo / Regiobank Spierings verraste ons weer eens. Met een forse ‘Flügel injectie’ kunnen weer een heleboel overwinningen vieren meiden dus…………………….dat wordt de opdracht denk ik.

Vanavond gaan we het met de hele groep vieren. Daarmee bedanken we gelijk onze sponsor voor de support die we van hun mogen ontvangen en gaan we het glas heffen op een heeeeeeel mooi vervolg. BAM!

OH JA.  HEERLE HEEFT EEN ZEPERT OPGELOPEN TEGEN WHITE DEMONS. Daardoor staan we nu ECHT aan kop met een doelsaldo van +89. WAUW, WAUW, WAUW

Huibert