Gevaarlijk makkelijk…………..

Terwijl de meiden het op een zuipen zetten in Jay’s, schrijf ik toch vanavond met veel plezier nog even een verslagje. Het ging weer als vorige week op rolletjes. Het ging zo makkelijk dat we af en toe slordig waren en fouten konden maken. Wat een weelde.

De tegenstander maakte bij binnenkomst geen indruk. Het was een team van middelbare leeftijd en het enige waar we voor moeten oppassen is hardheid en vertraging.

Heel even had ik wat zorgen over de goede invulling aan de rechterkant en hoe dat in te vullen bij wissels, maar na 5 minuten spelen was het duidelijk dat ik alle posities door verschillende mensen kan laten spelen. We vielen snel aan en de tegenstander kon het niet bijbenen. De ene na de andere bal belande hard achter de keeper van HMC. Met vertragen en theater spelen probeerde HMC lucht te krijgen en door piepkleine foutjes maakte ze in de 1e helft 3 doelpunten. Wij gooiden er 14 in en konden rusten zonder moe te zijn. BIZAR

De 2e helft ging relatief minder, omdat de tegenstander keihard ging ingrijpen en wij wat gemakzuchtig werden. Het kon ook, want van tegenstand was geen sprake. Het enige wat ik ze kon verwijten is dat er geen monsterscore is ontstaan en dat we wat minder tegendoelpunten hadden moeten krijgen, maar hé ik kan ze niks verwijten. Het kon ook met 2 vingers in de neus.
Focus en in de flow blijven moet de opdracht blijven.

Ik heb 2 gastspeelsters heel aardig zien spelen. Altijd aanspeelbaar, dreigend en kansen pakkend. Heerlijk meiden. Verder waren er zeer leuke aanvallen op tempo en heeft de HMC keepster een zere rug van de bal uit het net vissen.

27-9 is een uitslag waar je mee thuis kunt komen. En met 6 punten uit 3 wedstrijden, staan we gewoon bovenaan meiden.

Dinsdag gaan we op oorlogssterke naar Oosterhout voor de 1e ronde in de beker. Dit wordt wel een serieuze test en ik heb daar heeeeeeeeeel veel zin in.

Huibert