Op wilskracht, met dank aan Audi

Ja hoor. Korte maar goede voorbereiding gehad. Lekkere oefenwedstrijden gespeeld als klap op de vuurpijl een fantastisch teamweekend. Laat de competitie maar komen. We hebben er zin in.

Waar het vorig jaar eindigde met veel en vaak ook lange blessures, was er nu ineens ook al een kleine vloek naar de eerste wedstrijd.

Marrit bleek een gekneusde rug en verrekte buikspier over te hebben gehouden aan de wedstrijd tegen Aristos. Jaimy ging donderdag door haar rug en kreeg er gisteren koorts bij. Daisy kwam ziek terug van vakantie en kon eigenlijk ook niet meedoen.

De rest had een feestje bij Annie gevierd, dus begon ik me wel degelijk zorgen te maken.
gelukkig hadden we donderdag nog even een sessie KICKBOKSEN gevolgd bij Audi Moekiran in Drunen. Dit heeft zeker de strijdlust bevorderd en weten we inmiddels van aanpakken.

De wedstrijd begon voortvarend en Mixed Up scoorde pas na een kwartier het eerste doelpunt….
Wij hadden er toen al 4 in liggen. Daarna ging het een tijdlang gelijk op, maar dat lag aan het missen van kansen en strafworpen. Aan onze kant stond de dekking goed en er werd ook lekker fel aangepakt. Dit was ook aan de kant van Mixed Up. De scheidsrechter had haar handen vol aan de vele overtredingen over en weer, maar respect voor de manier waarop ze de wedstrijd heeft geleid.

Met de rust was het 4-6. We speelden niet het beste handbal dat we kunnen, maar voor deze gelegenheidsformatie met volop strijdlust, zag ik het ineens toch weer zitten. We zouden het met kunst en vliegwerk toch over de streep moeten kunnen trekken.

Vermoeid maar vol vuur spraken we in de rust af om vol voor de winst te gaan. Blijven vechten in de dekking en met meer snelheid proberen afstand te nemen.

Dat afstand nemen lukte niet echt, maar de dekking bleef er vol voor gaan. De vele wissels die mixed up had dreigde het verschil te gaan maken, want ze kwamen steeds dichterbij. Het werd zelfs 10-10. Dit hadden we aan onszelf te wijten, want van de 6 verdiende strafworpen miste we er 5 (ai)

Gelukkig bleef de wil om te winnen groter dan de vermoeidheid en scoorden we nog 2 keer. Daarna konden we de wedstrijd uitspelen en nemen we 2 zwaar bevochten punten mee uit Wagenberg.

Nondeju, wat heeft iedereen hard gewerkt. Trots op het resultaat en de manier waarop.
We kicked ass lady’s. nu beentjes omhoog en genieten van de rest van deze zondag.

Eindstand was 10-12. Speciale dank aan ‘Lika’

Huibert