Goede tijden……..Slechte tijden

Zo laat zich deze wedstrijd het best omschrijven. Ik wist van tevoren dat het aanvallend best een opgave zou kunnen worden. Er waren een aantal meiden afwezig en Fijke kon eigenlijk maar een minuut of 5 tot 10 meedoen vanwege een duimblessure.

Toch kon ik weer beschikken over Imme, Naomi en Esmeé en konden we wel met 11 (+ Fijke achter de hand) aan de wedstrijd beginnen.

Die startte dan ook nog goed. Vooral verdedigend waren we moeilijk te passeren. De teruggetrokken 5:1 werkte tegen RHV erg goed. Iedereen werkte hard en kon zijn directe tegenstander aan. Aanvallend viel het ook zeker niet tegen, al werd er aan beide kanten weinig gescoord. Esmeé liet zien dat ze met wat lef lekker kan scoren en dat deed ze dan ook keurig 2x.

We gingen rusten met een magere 6-4. Wel een voorsprong, maar met in het achterhoofd dat dit heel heel weinig was. De tegenstander waren reeds redelijk geïrriteerd over de dekking van onze meiden en zouden alles in de 2e helft aanroepen om wat te forceren.

Dat is ze helaas gelukt, maar dat was ook mede door het (weer teruggekeerde) afrondingsspook waar we net vanaf dachten te zijn. Er mocht teveel en we kregen teveel. Er was helaas geen houden aan ook al stond de dekking toch ook de 2e helft goed.

Maar hé, het Nederlands team speelt ook wel eens een mindere wedstrijd ;)
Deze wedstrijd heb ik weer wel veel opgestoken wat ik in praktijk zou willen brengen, allen waren 2 punten hierbij een betere ondersteuning geweest.

Eindstand 9–12