Bekertoernooi is niets voor ons

Soms heb je een dag waarop je denk, dit wordt hem niet. Dit gaat mijn wedstrijd niet worden. Soms probeer je er wat van te maken en hoop je dat de anderen het oppikken en je daarmee weg komt. Zelden tot nooit gebeurd dat met praktische het hele team dit overkomt en je hoopt als coach dat zoiets in ieder geval niet gebeurd.

Jammer joh….vanavond was het zover. Wat een drama wedstrijd. Zelden zo slecht gespeeld. Ook ik wist niet meer hoe hier een draai aan te geven.

Ik zag het al toen we binnenkwamen. Ik kan er niet een vinger op leggen maar er zat geen peper in de ………. van de dames. Gevolg : verdediging slecht, aanval slecht en het tempo van een stel bejaarden. De communicatie was er niet en in de aanval was het ook matig. Slechts 3x raakte we het net en dat was het. Niks ten nadele van de sportieve tegenstanders van ‘de Beuk’ maar zij waren ook niet top en scoorde tegen de slechte dekking eigenlijke ook maar 8x.

Ik kon de boel niet aan de gang krijgen en kwam met mijn gezeik ook niet verder. In de rust eigenlijk al ons verlies gepakt en geprobeerd er nog een mooi oefensessie van te maken. Focus op de dekking waar we eigenlijk zo goed in zijn en de aanval laten voor wat het is en kijken wat we kunnen

Dat laatste werd wel erg werkelijkheid, want verder dan paal lat en een uitstekende keeper kwam de bal niet. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar er is door ons in de 2e helft NIET gescoord. Dramatisch.

Waren er nog positieve zaken?
uh, uhm, tja, mmm, poeh, even denken hoor, nou nou, tsss, mmm.

De dekking stond eigenlijk supergoed en de Beuk kon maar 3 doelpunten produceren. In een normale wedstrijd was dit gewoon goed geweest. In die dekking was het puzzelen en breien geblazen, velen stonden op ongewone plekken omdat pijntjes en vermoeidheid ervoor zorgde dat er een paar niet meer verder konden. Ook die bleven overeind.

Sanne hield er weer verdomd veel uit en Imme staat haar mannetje en kan moeiteloos mee. Ook Naomi heeft me verdedigend wel verrast. Lekker fel en niet bang. Jammer dat haar debuut in zo’n K..wedstrijd was.

Dik kruis erdoor. Melden en daarna niet meer aan terugdenken. Bah.