5x NDJ - 5 overwinningen op rij WauW !!

Arrogant? Ik had vandaag ingezet op een goede, dikke overwinning. De dames zijn op dreef en dit was de tegenstander, waarbij ze konden laten zien dat de (niet zo’n beste) 2e helft van vorige week een incident was. Er moet dan wel scherp gestart worden en de tegenstander laten vastlopen in een onneembare vesting.

Het is blijkbaar standaard, maar ook dit maal was de 1e goal voor Aristos. Daarbij moet ik wel direct zeggen dat dit ook tot de 25e minuut zo bleef.

Aan de andere kant was het een spervuur van kansen, maar 70% was naast, paal, lat, over en we lieten ons meevoeren in het slappe hap tempo van Aristos. Verdedigend was het goed, aanvallend mwah. Niet goed, maar ook helemaal niet slecht. Aristos kwam er nauwelijks aan te pas en langzaam maar zeker maakte wij toch onze doelpuntjes. Het was tegen het einde van de 1e helft 7-1. Laat toch wel het krachtverschil zien.

Aristos maakte nog een doelpunt, net als wij en een Lucky (na de zoemer) maakte het 8-3 bij rust. Een klein beetje ontevreden waren de dametjes wel, maar zagen ook wel in dat al we wel onze kansen gingen benutten en fel op de huid van de tegenstander zouden gaan zitten. Deze wedstrijd kan geen moment in gevaar komen als iedereen zich zo goed mogelijk aan de afspraken houdt.

Toen begon de helft, waar onze dames er resoluut voor zorgde dat de dames van Aristos het laatste sprankje hoop op een resultaat even de grond instampte. Zonder echt groots te handballen en net wat teveel doelpuntjes tegen, was het aanvallend een WITTE STER show. Goede acties, prima stoorwerk en schitterende breaks en het beste, ze gingen er nu wel in.

Resultaat (met een niet normaal ontketende Suus) 25-10 voor onze meiden
3e plaats op de ranglijst GEKKEHUIS!
Retetrots op deze meiden.

Woensdag voor de beker tegen de Beuk. We gaan er weer voor!!!