Super Sunday voor de Dames

Waar het precies aan ligt kan ik nog niet helemaal duiden, maar de kwartjes vallen momenteel de goede kant op. Ik heb het dan niet over geluk, maar het zijn wilskracht en werklust.

Ik had gehoopt dat ze de goede lijn van vorige week door konden zetten, maar wedstrijden tegen Dongen zijn vaak op het scherpst van de snede en net als bij HMC verliezen we dan toch….net!

MAAR NIET VANDAAG. Sleutelwoord was sportief ‘knokken’ voor iedere bal en zorgen dat je eroverheen gaat als je een tegendoelpunt krijgt.

De eerste helft liep het niet direct vanaf het begin goed en stonden we op een gegeven moment achter met 7-4. Het ging echter niet slecht, alleen misten we net even teveel kansen. Na 10 minuten was alles op orde en begon de WST trein te lopen. Tegen de rust was het 8-7 en pakte we de aansluiting.

Bikkellaar en regisseuse Jaimy liep ontiegelijk veel gaten dicht en spoorde iedereen aan hetzelfde te doen. Helaas kregen we nog een onnodig doelpunt tegen en gingen we rusten met 9-7 achterstand.

Ik zag een heeeel klein beetje teleurstelling en gelijkertijd verbeten blikken om dit de 2e helft beter te doen. Dit is ook het enige wat ik heb aangegeven. Blijf rustig, gefocused en maak de kansen af.

Toen brak de HEERLIJKE 2e HELFT aan. Er was weer heel moeilijk door de verdediging heen te komen, maar dan ook echt heel moeilijk. Niemand verzaakte en mooier nog, we zaten redelijk vaak tussen de opbouw in en konden we op de keeper af met zeker 5 of 6 breaks die er allemaal invlogen, Fijke Jaimy en Suzan zetten het op een lopen en zette de verdediging te kakken. Dan was er nog die ‘perfecte’ lange bal van Fijke op Anne die precies goed aankwam. Heerlijk!!!

En wat dacht je van dat prachtige doelpunt van Daisy. Ze scoorde eindelijk weer een doelpunt. Ze doet er heel nonchalant over, maar ik was trots.
Ook ‘ons’ Imme speelde weer mee alsof ze dat al jaren doet.

Trots op iedereen. Ik ging steeds breder lopen en de smile op mun bakkes zit er nu nog. Anda zit er al 2 weken heel dicht bij (heeeeel dicht)

Het was wederom een collectieve prestatie en vooral daar ben ik nog het meest blij mee.

Oh ja. De meiden heb ik het al verteld, maar we hebben ook een record neergezet. De dames wonnen nog nooit 3 wedstrijden op rij. Dat record mag volgende week overigens alweer sneuvelen.
en we zijn ook weer een plaatje opgeschoven. 4e plek jonguh…BAM

We hebben het gevierd met een zeer gezellig etentje bij Ichizai in Waalwijk. Dat was al besproken, maar na een overwinning is het toch een extra leuke afsluiter.

En raad eens wie er als laatste naar buiten gingen……….Juist!

Huibert

Fijke, Anne, Jaimy ieder 5, Suzan 4, Daisy 1 …. De rest heel hard gewerkt!