WEER niet

‘Laten we het erop houden dat het de 1e wedstrijd van het seizoen was’ dat is wat Jaimy als eerste zei in de kleedkamer en dat is precies wat ik er ook van dacht.

We moeten het doen als collectief. Dat zijn we ook, maar niet vandaag. Verdedigend was het wel oké, maar aanvallend ver onder de maat. In de 2e helft was het met fasen bedroevend. Het laten hangen van de koppies hielp daar ook niet aan mee.

Er liepen vandaag teveel emo’s op het veld. Je leest het goed geen ego’s maar EMO’s. dit moet eruit meiden. We zijn een team. Daarin gaan dingen goed en dingen fout. Het laten opspelen van de gevoelens hoort niet in een wedstrijd.

Het begon nog onbezorgd. Prachtige nieuwe tenues, goede zin en een vertrouwde 1e wedstrijd tegen HMC3. Voor de 3e keer begint de competitie tegen HMC3.

De 1e de beste bal van Henneke vloog er direct in en was de toon gezet. Aanvallen over en weer waren gelijkwaardig, alleen vlogen ze er bij HMC net even makkelijker in dan bij ons. Dit maakte het eigenlijk zo dat we de rest van de wedstrijd steeds achter de feiten aan liepen. Afwerkingen waren te gehaast, onzorgvuldig en veel paal en lat. Dat het bij rust ‘maar’ 9-6 was lag vooral aan het laatste gedeelte van goed verdedigen en Sanne.

De 2e helft was ?
Aanvallend kwam er niet veel van terecht. Er was irritatie, onmacht, besluiteloosheid en heel veel balverlies. Allemaal zaken die onnodig zijn en HMC was nou ook weer niet zo sterk dat we er bang voor moesten zijn. Zij waren echter wel cool en georganiseerd. Dat was het enige verschil. Steeds liepen ze verder uit. Wat Sanne er ook aan deed.

De eindstand werd 16-9.
3 doelpunten in de 2e helft is echt niet goed. We gaan aan de slag met de aanval en de instelling binnen de wedstrijd. Handballen is ook een mindgame. Klein excuus is dat we spelen met heel veel ‘kleine’ pijntjes en dat we niet compleet zijn. Maar ook niet meer dan dat.

Volgende keer geen kontschopje, maar ‘A REAL ASS KICK’

We hebben het publiek niet kunnen geven wat we kunnen, maar toch bedankt voor de support

Huibert