Wedstrijd verslag Witte Ster E1 – H.V.M. E2

Wedstrijd verslag van de wedstrijd van de E1 op 7 juni 2015 Witte Ster – H.V.M. E2

We hadden deze zondag ochtend wedstrijd nogal wat afmeldingen van kinderen dus maar 1 wissel op de reservebank dus er werd een grote inzet gevraagd van alle spelers. De kinderen die meededen met de wedstrijd waren; Astrid, Merel, Maud, Ilja, Priscilla, Jill, Lars en Lotte.

Om 10.00 stipt werd het startschot gegeven van de wedstrijd. Het was een stralende dag dus geen straf om de kids aan te moedigen het  is ook gezellig druk langs de lijn.  In de hele wedstrijd stond Ilja in het doel en moest er gelijk volle bak tegenaan. De tegenpartij viel gelijk aan en na 5 minuten was het 1-0. De toon was gezet en Priscilla en Lotte probeerde te scoren maar helaas niet gelukt. Maud en Lars stonden erg goed te storen. Toen probeerde t Priscilla nog een keer en t was raak 1-1 na ongeveer 8 min. Ilja keept erg goed en houdt veel ballen tegen. Merel maakt daarna 2-1 een mooie aanval vanuit de hoek gescoord.

Kort daarna valt de tegenpartij aan en helaas het is 2-2. Hierna valt Jill aan en scoort het wordt 3-2. Hierna scoort Priscilla 4-2. De tegenpartij komt meteen terug en scoort 4-3. Lotte probeert een tegenaanval in de hoek maar helaas niet gelukt de bal zit er net naast. Het gaat dus mooi gelijk op en we hebben weinig wissels dus de kinderen moeten flink aan de bak.

In de tweede helft blijft Ilja  in het doel. Dat is een goede zet want ze houdt er veel ballen uit.   De tegenpartij heeft wel van keeper gewisseld en deze is twee keer zo groot dus het valt niet mee om de ballen goed in het doel te krijgen. Lotte gaat in de aanval staat goed vrij en gooit goed in de hoek en scoort 5-3. Hierna heeft Jill nog een goede aanval maar helaas het valt niet mee om die ballen er door te krijgen .Hierna scoort de tegenpartij het wordt 5-4. Na een kwartier scoort Lotte nog een keer en we komen weer op voorsprong het wordt 6-4. Hierna verslapt het een beetje en de kinderen worden erg moe maar kunnen niet gewisseld worden. Nog even  volhouden!! Uiteindelijk wint Witte Ster met 7-5 en kunnen we terugkijken op een mooie wedstrijd!!