Heren 3 kampioen!

Zondag 23 maart, de dag waar de hele selectie van heren 3 al een week naartoe heeft geleefd. Na het gelijkspel tegen MHV vorig weekend moesten we vandaag minimaal gelijk spelen tegen Taxandria. Ondanks dat ze onderaan staan, moesten wel de boel niet onderschatten. De uitwedstrijd was immers ook behoorlijk lastig.

Natuurlijk wilden we voor eigen publiek de winst behalen en een mooie wedstrijd laten zien. De tribune zat afgeladen vol met supporters: Ouders, kinderen, familie en vrienden. Een teken dat het handbal leeft in Waspik!

Dan de wedstrijd zelf. Het begin ging even wat stroef, het eerste kwartier gaf Taxandria nog wat tegengas maar iedereen kon wel zien dat ze te weinig kwaliteiten hadden om het ons echt moeilijk te maken. Met de rust stonden we dan ook al 10 punten voor en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De tweede helft zou een kwestie van uitspelen worden en zorgen voor een leuke 2e helft voor het publiek. Dat is volgens mij ook wel gelukt!

Na het laatste fluitsignaal was het definitief: We zijn kampioen!! De grootste ontlading hadden we vorige week al gehad door het resultaat bij MHV, maar de blijdschap was er vandaag niet minder om. Nu was het eindelijk tijd voor een feestje, eerst in de sporthal en daarna bij Chiel. Het zou nog lang onrustig blijven in Waspik...

HUUB ZIJLMANS

In het bijzonder willen we Huub Zijlmans nog even bedanken voor zijn geweldige inzet de afgelopen jaren. Gisteren na de wedstrijd kondigde Huub aan dat hij, na 5 jaar coach te zijn geweest, gaat stoppen.

Huub bedankt!!!

10010301 719565831422017 2081736910 o