WST wint van WST !?

Ja hoe zit dat nu?

Vandaag hadden onze dames moeten spelen tegen DESK 2, maar doordat zij geen team op de been konden krijgen en wij de wedstrijd moeilijk/niet konden verzetten kwam deze wedstrijd te vervallen.

Omdat ik het al een paar weken wist heb ik in allerijl nog een oefenwedstrijd kunnen regelen…………. dacht ik!  Maandag werd duidelijk dat zij ook niet kwamen omdat ze (deels door blessures) ook te weinig dames hadden. Grrrrrrrr……

Dan maar een zondagje eerder vrij? Velen vonden het wel heel jammer en weldra kwam het idee om dan onderling tegen elkaar te spelen. Even tellen, bellen, appen en mailen en ik kwam op 14 spelers en 2 keepsters. 2 teams + ieder team een wissel dat wordt gewoon spelen!!!!

teampje hebben wij hè. even de handen ineen en klaar.

Vooraf wel gehamerd op het spelen op wedstrijdniveau, want lolligheid sluipt er al snel in bij een onderling duel.

Ik kan zeggen dat iedereen tot ongeveer een kwartier voor het einde zich hieraan heeft gehouden. Daarna gingen (ook door vermoeidheid en spier/blessure pijntjes) de teugels een beetje los, maar dat is helemaal niet erg.

Ik heb een leuke wedstrijd gezien waarin naar hartelust werd gescoord, verdedigd, gekeept en ook aangepakt. Sanne, Wendy en Jelena had ik extra gevraagd en vonden het ook een hartstikke leuk potje handbal.

Lekker gespeeld, op tijd klaar om nog wat te kunnen doen en ruim op tijd de zaal vrijgemaakt voor de Heren 3 die met speels gemak de laatste 2 punten pakten om kampioen te worden. Kortom een prima handbalmiddag voor deze tevreden coach.