RHV2 – WST3 verloren met 18-13¾

We speelden zaterdagavond ineens onze laatste competitiewedstrijd tegen het sterke RHV. Hadden we ze in de thuiswedstrijd nog verrast door ze te verslaan in de afscheidswedstrijd van Nicole. Nu bleek uiteindelijk RHV te sterk.

Toch was het een zeer behoorlijk optreden van onze meiden, al was het vanaf de 1-0 een inhaalrace voor de WST dames, toch bleven ze knokken en werd de achterstand in de 1e helft nooit groter dan 1 punt verschil. Een zeer zeer gelijkwaardig opgaande strijd, waarin wij goed verdedigde, maar te traag waren in de aanval. De aanval is dus zeker nog voor verbetering vatbaar, maar er zaten ook hele mooie aanvallen bij. 8-7 bij rust

In de rust nog wat gestuurd in de richting van snelheid en er vooral een leuke wedstrijd van te maken.

Het stuivertje wisselen hielden we lang vol, zodat het een echte wedstrijd bleef en RHV het verre van kado hebben gegeven. Op het laatst sloeg helaas de vermoeidheid toe en nam de concentratie wat af waardoor RHV een paar keer hun killing break-out konden verzilveren die zelfs de zeer goede Bregje niet meer kon keren. Het gaatje was gemaakt, waardoor de eindstand wat groter was dan eigenlijk de wedstrijd verdiende. 18-13 .
We verloren ook nog Wendy die zo eigenwijs was om te lang door te gaan. Hopelijk valt het mee.

Ho wacht even! De wedstrijd was dus nog niet helemaal voorbij. In de laatste aanval kregen we nog een strafworp en dat maakte de stand wellicht nog een beetje beter.

Marrit zou hem nemen, maar omdat de meiden het de hardwerkende Anda zo gunde, besliste ik op het allerlaatst dat zij hem moest nemen. Je had die kop moeten zien!!!

Hu, ikke? Aarzelend nam ze plaatst achter de 7 meter en……
halflaag schot, halfgeraakt door de keeper, rolt over haar hand tergend langzaam over de doellijn en de keepster tikt hem nog net weg voor ie geheel in het doel was.

Een oorverdovend ooooooooooooo klonk door de hal. Helaas geen 1e doelpunt voor Bestie!
Ik heb hem toch geteld voor ¾ Anda!

Marrit 5 ; Fijke 2 ; Suzan, Astrid, Kim, Renate, Linyola 1 ; Anda ¾
1tje vergeten? Ja Speedy maakte er ook 1 very sneaky uit een rebound met RECHTS. Haha top

volgende week gaat de laatste geplande competitiewedstrijd niet door, maak oefenen we dan op die openstaande plek om 12:35 uur tegen een oude bekende HCB uit Boxtel.

Huibert.