Wakker ? ….. en door!!!

Na een korte pauze tussen kerst en oud & nieuw zijn we afgelopen dinsdag weer aan de slag gegaan voor het 2e deel van het seizoen. Inzet is de 1e helft van het seizoen maar eens doortrekken tot het einde. Vandaag staat Mixed Up op het programma en die kon wel eens spannend worden, want de vorige wedstrijd was het povere 10-12 overwinning. Oppassen geblazen dus. Niet volgens Erik Spierings: "hop winnen met 10 punten verschil, want daar kom ik voor" Nou daar was ik nog niet zo zeker van.

Want geheel niet fit was ik naar de sporthal gereden. ik had slecht geslapen, was rillerig en de wc was mijn beste vriend geweest. Dat maakte het er voor mij niet makkelijker op. Toch wilde ik er wel bij zijn en daar heb ik geen spijt van.

Iedereen had er veul zin in en we waren voor het eerst dit seizoen helemaal voltallig. Dat dit niet heel lang zo is hoor je zo.

Mixed Up begon goed en wij kwamen snel op een (onverdiende) 0-2 achterstand.Tijd voor een WAKE UP CALL!! Nou die werkte hoor, vollen bak op de aanval en achterin een felle dekking zorgde ervoor dat Mixed-Up daarna nog 1x scoorde de 1e helft. Daar stelde onze meiden aanvallend de beste helft van het seizoen tegenover. Er waren nog net geen vlieger, maar het was smullen geblazen. Allle posities waren gevaarlijk en de verdediging van de tegenstander, kon het niet bijbenen. Wij gingen heel gerust rusten met een 13-3 voorsprong en het vertrouwen de 2e  dit door te drukken. Daar heb je de 10 punten verschil al Erik. Jammer wel dat Marrit een blessure aan haar pink opliep en later ook maar naar de EHBO moest. de enige smet op een heerlijke wedstrijd

In de 2e helft koos Mixed Up ervoor om het harder te gaan spelen en dat lieten de Witte Ster meiden zich niet gebeuren. Dat maakte de 2e helft iets minder mooi, maar het maakte Mixed Up er niet beter op. We hebben weer veel gescoord, goed gecombineerd en snoeihard verdedigd. Mixed Up kwam ook weer amper aan scoren toe en daar ben ik heel tevreden mee. De eindstand werd een suprieure 24-7. Van alle posities gescoord, vrijwel iedereen gescoord, vlotte combinaties, kortom een prima teamprestatie.

Deze eerste klap is een (daalder) vermogen waard en dat Flügeltje heeft ze weer prima gesmaakt. ik moest helaas overslaan, maar haal het weer wel in.

Volgende week Elshout………Kick Ass

Nu pootjes op de bank met paracetamol en een watertje. Bleh
En duimen voor Marrit,  die bleek na onderzoek op de EHBO haar middenhandsbeentje gebroken te hebben en kan de rest van het seizoen wel vergeten. beterschap bikkel