Verslag F-Jeugd HMC toernooi

Zaterdag 29 augustus was het dan eindelijk zover. De F-jes gaan hun allereerste wedstrijden spelen als team. Sophie was erg zenuwachtig, maar er zullen er vast meer zijn geweest met kriebels in hun buik. Ellen en Wendy zijn onze trainsters /coaches. Ellen had een extra supporter meegenomen. Sven, Ellen’s zoontje,  was erbij. Ook hadden de kids zelf voor supporters gezorgd. Papa’s, Mama’s, opa’s en oma’s etc. Het was een grote gezellige boel.

De kids wonnen onze eerste wedstrijd tegen HVM met 4-1. De tweede wedstrijd mochten ze tegen HMC. Deze wonnen de kids met 1-8. Er zaten flinke  pauzes tussen de wedstrijden dus tijd genoeg om van het springkussen etc  gebruik te maken. Het zonnetje scheen dus nat worden was voor de kids ook geen straf.  De derde wedstrijd mochten ze tegen DOS spelen. En ja ze wonnen weer. Nu met 3-6. Wendy en Ellen werden al gewaarschuwd dat ze moesten blijven. Want als de f-jes in de prijzen zouden vallen, moesten ze die natuurlijk wel mee ophalen. Dus de laatste wedstrijd werd een spannende wedstrijd. Als de kinderen zouden winnen, waren ze 1ste in hun poule. Maar bij verlies werden ze tweede in hun poule. Wat natuurlijk al een hele prestatie is voor een tam dat hun eerste wedstrijden samen speelden. De vierde en tevens laatste wedstrijd speelden zij tegen MHV 81. Ze speelden heel goed maar de tegenstander was net een tikje beter. Dus deze wedstrijd werd verloren met 2-4. De kinderen hadden allen genoten van het spelen en van de superleuke dag. Maar toen moesten zij zich klaar maken voor de prijsuitreiking. Er waren al wat f-jes  naar huis. Ook Ellen kon niet blijven. Maar dat mocht de pret niet drukken. De kids werden omgeroepen en daar gingen ze. Op naar het podium. Voor het podium kregen zij hun envelop met medailles. Wendy heeft de kids gefeliciteerd met hun tweede plaats en zoals het hoort, hun medaille omgehangen. En daarna konden met z’n allen huiswaarts.

Iedereen bedankt voor de superleuke dag.

Geschreven door een enthousiaste mama.